Påtal om Katrin och män




Självklart. It's always about you isn't it? Hahaha kul historia dock men jag hade blivit rasande om jag var den som låg där och skulle föda.

Jag älskar henne

Katrin är en av de roligaste jag vet. Hennes blogg är den bästa jag vet. Efter det här inlägget tycker jag om henne lite mer. Så enkelt bara: Det är så här hon gör det.

Snel hest

Vad som började som ett skämt på facebook med en person som jag förmodligen inte alls känner eller vet vem det är sitter nu fast i min hjärna. De flesta är nu snela hestar. Det hela blev ju ännu roligare när vi hittade dessa trosor med en snel hest på igår. Hur hett är det? Vilken kvinna vill ha en snel hest mellan benen?


Sweet shoes of mine

                                
 
Fick precis klickat hem dessa skönheter från Nelly, tokigt lika de från Topshop fast till ett mycket behagligare pris. Orkar inte halka runt i pumps nu iallafall och tröttnat på mina andra från Dinsko. 14 cm, så nu ska ni nog se mig lite. Älskar dom!! :)



Köpte även dessa två bustiers på Lindex när jag var i stan idag. Blir nog att lämna tillbaka den första, men vi får se! Båda ska jag i vilket fall nog inte ha.

En blus från hm, en leopardhalsduk från Bikbok och en mössa för 20 spänn slank också med igårochidag.
Kul att göra av med pengarna det första man gör. Satans perkele.

Puss Angela


Min lilla sessa



Här har ni henne. Angela. Igår när vi sprang runt i stan hittade hon en blus på Bikbok med tokaxlar. Det såg riktigt kul ut. Men tyvärr ser det inte lika roligt ut på bild. Hon är bara söt som en prinsessa! Milajki juuu


SMSA AKUT


 

 

Jag ryser i hela kroppen och är nära till tårar varje gång jag ser denna video. Ändå kan jag inte låta bli att titta på den minst en gång om dagen. Kanske är det för att påminna mig själv om att jag har det bra. Vi har det sjukt bra. Jag skäms för att jag tänker lägga 5000 kronor på en resa, bara för att jag är trött på snön. Jag har sms:at 50 kronor igen. Sen slår det mig, vad är 50 kronor? INGENTING. Jag sms:ar igen. Det är inte mycket, men jag vill tro att vi tillsammans kan hjälpa. Jag har skickat fyra sms denna månaden, det är bara för mig att röka fyra paket mindre. Det är lite för mig, men å så mycket värt där. Jag vill hjälpa mer. Dödssiffran är uppe i 230 000 nu. Jag mår illa. Det är ofattbart hemskt. Nu blev jag väldigt personlig, men jag gillar det. Jag tycker att alla borde känna detta, det är något som har drabbat världen, inte bara Haiti. Rys lite, sms:a ”akut” till 72900 (50 kr till Röda korset) eller skänk åtminstone en tanke. Vi har det bra.


God damn




Jag vet att vi har bojkottat Cimon lite. Men när jag såg dessa bilderna måste jag bara säga att han är back on track. herre satan. jag har sagt det förut, och jag säger det igen: han är porr. det enda som är fel på bilderna är att han klänger på helt fel tjej. jag har dessutom läst att han han inte har flickvän. det är inte kört än angela.


Nämen?

Vad är detta för något? Det var nog det sötaste och bland det mest kreativa jag sett, skitcoolt!



Kreativa människor är häftiga. Jag vill också bli mer kreativ och göra lika häftiga saker. Och bli lika berest.

Puss Angela

Bokrea

Haha jam Sanne skojar inte. Bokrea! Så halv 1 på natten var det dags. Sanningen var väl att vi råkade gå förbi och undrade vad dom gjorde där inne, gick med på att ta lite fika och fastnade, efter att vi beslutade oss att skita i utgång.
Men det känns som det händer spännande saker imorgon, Dirty South på Park Lane kanske. Sugna? Ring för fasen:D Några låtar;


Dirty South, Axwell, Ingrosso, Angello- Leave the world behind you


Dirty South, David Guetta, Sebastian Ingrosso- How soon is now


Dirty South- Let it go


Sanne fick köpt Milleniumtriologin med Stieg Larsson, var nära på att göra likadant men så kom jag på hur grymt less jag är på böcker. Plugg jämt ju! Så får bli till sommaren I guess när lite mer tid finnes. Men det blev en ljudbok som jag tänkte ladda in på mp3n, en bok av Mia Törnblom om självkänsla. Vuxenpoäng! Kan nog aldrig bli fel!

Nu väntar Ballerina kladdkaka i mjölk (both tumbs up!) sen sova, ledig imorgon :)

Godnattis


Och varför ena youtube- grejen blev fin och resten fuckade kan man ju fråga sig. Om ni vet så får ni gärna berätta.

Vuxenpoäng

Efter duschar, sminkning, minst fem klädbyten och varsin öl drog vi ner på stan. Vi gick aldrig in på krogen. Nä, istället stannade vi på bokrean på avenyn. I klackar och svart makeup fnissade vi och drack varm chocklad och åt kanelbullar. Vi köpte böcker och sprang runt som två söta barn. Vi samlade vuxen poäng idag Angela. Jag är stolt. Jag har köpt böcker. På bokrean. Mitt i natten. Istället för att gå ut. Jag är stolt.

(skall jag lägga detta i kategori shopping?)

Lill lördag

Say yes to life week fick mig precis att gå med på att gå ut idag. Fan jag har inte vart ute och jobbat dagen efter sedan i sommras. Angela är en rutinerad onsdagsfestare, känner att jag inte kan vara sämre. Men jag ställer upp för laget, det låter bättre. Ikväll blir det singelrevolution på stan!

Bik Bok




Imorgon är det jag som trotsar vädret och drar till Bikbok och köper vårkläder. Jag skall ladda i år. Andra år har jag fortsatt köpa vinterkläder fram i mars. Och sen när man skall ha vårkläderna är de slut. Imon är det lön. Då får man göra lite vad man vill. / Sanne

bara killar

Jag läste en artikel idag, pinsamhetskonsult, den handlar om en kille som startat ett "företag" - han är konsult. Pinsamhetskonsult kallar han sig. Han hjälper människor att göra saker de tycker är pinsamma. Som exempel säger han att han kan tänka sig att göra slut åt en annan person. Det finns inga gränser på vad han kan göra, förutom att det måste vara någonting den betalande verkligen tycker är pinsamt och det får inte vara olagligt.

Direkt kände jag, det är bara människor av det manliga könet som kan komma på en tjänst som detta. Det känns lite som när man gick i trean och blev dumpad av sin killes bästa vän. Jag gjorde slut, eller skrev kanske en lapp. Men, jag skrev lappen själv. Finns det människor som är så fega att de skulle be någon annan göra det pinsamma jobbet åt dem? Jag förstår det inte. Jag tror att det bara är män som kan tänka/göra så, och jag förstår inte för jag är kvinna. Läs artikeln och förundras..

Godnatt säger jag med cravings




Kär. Men inte för 800 spänn. Godnatt!

För killar suger

Helvete, så skulle bloggen hetat ju! Sitter här och lyssnar på Melissa Horn, fick ta en paus från henne några veckor för jag började bara grina hela tiden till hennes musik. Men nu har det börjat bli bättre, åtminstone mer kontrollerat. Man skulle t.o.m kunna säga mysigt.

Hur som helst är hennes nya album ännu mer oöverträffligt vill jag säga. "Med ena foten utanför" är en av mina favoriter. Hon är härlig den där Melissa, hon talar till oss alla ledsna hestar. Stackars Melissa Horn, hon har haft det tufft hör man.

Här är ett utdrag, var efter plugg nu nära på att skriva källan haha. Precis som häromdan när jag växlade pengar och jag fick fråga mitt sällskap om jag kunde med att ta en kronorna jag fick.
Ja, det får man för man dricksar inte forex personal. Varit ute lite mycket och blivit dricks- skadad. Okej, inte för att jag dricksar direkt mycket men enkronor lämnar jag alltid. Tuffa tider liksom. Snälla jag!

Som sagt ett utdrag för er tjejer som av någon askonstig anledning inte memorerat in den än. Om ni nu redan har det så nicka med nu i passionerad girlpower anda. För killars egoism och arrogans.

Du ville träffa mig i veckan
Det var nån dag som passa dig
Du tog förgivet att jag kunde
Men du glömde fråga mig
Du glömde fråga mig
Du flyger högre än oss andra
De får se upp varenda gång
Först när du tar dig ner på jorden
Först då kan jag va din vän
Först då kan jag va din vän

Jag mår bra och det blir vackert
O lika sorgset som förut men här finns inga brustna hjärtan
Alla ser likadana ut, alla ser likadana ut

Det är grönare i parken
O du ropar högt när du är där
Du säger att jag skrattar bort dig men du var ju aldrig här
Du var ju aldrig här
Du går ensam hem ifrån krogen och jag undrar hur du gör
Det är lättare att falla med ena foten utanför med ena foten utanför

Du ville träffa mig i veckan
Du vill alltid samma sak
Du vill ha det du förlorat
Men mig får du inte tillbaks
Men mig får du inte tillbaks
Men mig får du inte tillbaks
Mig får du inte tillbaks







Man vet att man är singel när...

Jag fortsätter den påbörjade följetången i min förra blogg (jaja, det blev bara ett inlägg). Jag har kommit på att jag behöver en karl i huset. Det känns lite hemskt att erkänna detta, jag tycker annars är jag är en independent woman som klarar allt själv. Men just nu har jag problem.

- Mitt internet vägrar fundera, och mitt usb internet är snart förbrukat.
- Jag försökte få köksfläkten att fungera bättre, så jag öppnade och skruvade lite. Nu låter det som att det är storm i lägenheten konstant.
- Jag försökte koppla in min tvbox för att äntligen få tv. Det resulterade i svett, svortdommar och en hel hög med kabal och instruktionsböcker på golvet.
- Mitt lysrör i badrummet blinkar likt ett 80 tals disco. Jag har ingen aning om hur man byter det. Så varje gång efter att jag har fönat håret oroar jag mig för ett epilepsianfall.

Min annons lyder: En man, med hero karaktär sökes för två timmars hushållsarbete samt migrän lindring. Passar du in på beskrivningen, ring Angela för godkännande.

jag håller med..

Jag gillar Diesel kampanjen Angela. Ta fram en kamera, fånga oss på avenyn en en lördag morgon klockan 05.30 och ni har liknande bilder. Fast vår slogan borde vara smart has the plans AND the stories. Stories är något vi har många av, och plans också för den delen.

Diesel

Diesel's nya kollektion, slogans, you name it är ju grym!











Känns ju som en kommande header Sanne. Fastän vi inte ser oss själva som dumma, men vi har väl våra blonde moments som alla andra.

Shoppingsug

Fan efter att ha surfat runt lite så har jag hittat miljontals saker jag vill köpa. Allt från smycken till klänningar och myskläder. En ny frisyr skulle inte sitta fel det heller.

Sanne letar efter en man som kan förbättra hennes blodcirkulation och bota hennes migrän.

Jag vill bara ha en rik en. Shoppinglistan börjar bli tung. 

Romeo, with a lot of cash, where art thou?



Ha det hyvens, Angela.
Rich-Romeo, call me.

Världens bästa sjukling

Angela är världens bästa. Och eftersom vi båda är hemma och är sjuka idag skall jag möta henne om en stund och ta hand om henne. Hon har inte sovit en minut inatt, vart hos läkarn som bara såg ner på henne och nu sitter stackarn och äter vattenmelon ihop om att det innehåller tillräckligt mycket vitaminer för att göra henne frisk. Så nu skall jag ta hand om henne och alla som har angelas nummer, skicka ett medelande och säg att hon är värlens bästa. det förtjänar hon

Bonnie has spoken



Where have all the good men gone and where are all the gods?
Where's the great white Hercules to fight the rising odds?
Isn't there a white knight upon a fiery steed?
Late at night I toss and I turn and I dream of what i need


I need a hero, I'm holding out for a hero till the end of the night
he's gotta be strong and he's gotta be fast, and gotta be fresh from the fight
I need a hero , I'm holding out for a hero till the morning light
He's gotta be sure and he's gotta be soon, And he's gotta be larger than life

Nu har vi två låtar, jag och Angela, All by my self och Holding out for a hero. Holding out for a hero är den perfekta singelfeministgirlpowerlåten. Jag behöver en hero nu. Men sen har man tusenmiljoner krav som måste uppfyllas för att en man skall bli en hero. (Första steget är att det skall vara en man, klivit från pojke till man är bara det gigantiskt.) Jag tror att jag har en potentiell kandidat till hero utvecklingen. Jag tror att han är man. Frågan är om han kan bli en hero? Detta blir en följetång, jag skall utveckla en hero. to be continued...

Svensk sjukvård har blivit pinsam

Godmorgon, tja, tjena för er som har sovit. Själv har jag sovit en kvart på hela natten, måste införskaffa mig ett par rejäla insomningstabletter. Är så frustrerad så det finns inte! Men nog om det, hade något annat på hjärtat.

Läkarbesök idag, tänkte vara duktig och för första gången på ett tag kolla min sjukdom. Har ju feber, ont i halsen, snuva och hosta. För jag är så trött på att rida ut dem helt enkelt.
Men idag kom jag på varför jag ALDRIG går till vårdcentralen längre, det är för att YOU SUCK. Man får ju aldrig hjälp med ett skit och personalen i mina ögon tar varje tillfälle de kan för att pika dig "för att du har ju minsann inte utbildat dig i 5 år för det här inte, det har jag och jag är Gud".

Jag går en kurs som heter omvårdnad i skolan, den motsvarar 150 poäng dvs 150 h och för ca 100 h sedan lärde jag mig hur man tillmötagår en sk patient. A och O är respekt. Om du som vårdtagare på något vis tappar den respekten så förstör du ju i princip hela vårdsystemet. Kan inte patienterna känna sig trygga och lita på dig så kommer dom troligen inte tillbaka. Men dit jag ville komma var att då min lärare gillar att berätta om sina egna erfarenheter har han berättat om hur läkare behandlat honom som korkad fastän han faktiskt jobbat inom sjukvården i drygt 15 år. Varför? Jo, för att dom har ju egentligen ingen jävla aning vad man har för ryggsäck. Detsamma är det tvärtom när dom pratar överhuvudet på en ungefär, dom tar för givet om att man vet hur allt går till.
Inte lätt det dära men det enda som behövs är verkligen respekt.

Jag vet inte hur många gånger jag träffat på snorkiga läkare som försöker förklara för mig vad astma är, jo tack jag vet jag har haft det så länge jag kan minnas. När man sedan försöker berätta det man tycker är konstigt, exempelvis att jag är förkyld jämt, får man aldrig någon hjälp. Dom försöker inte ens. Vad är glöden, vad är passionen, varför i helvete blev du läkare egentligen?
Istället har jag gång på gång de senaste 5 åren à la 4125433 läkarbesök fått löjliga påståenden som damma dit rum, sälj katten du haft i ett år, drick vatten efter du tagit medicinen. 
Men jag fattar ju att det har med mig att göra och inte min omgivning för bevisen går inte så. Det skulle dom märka om de ens ansträngde sig.

Hur som helst så hatar jag sjukvården. Hatar, hatar, hatar. När jag var yngre älskade jag sjukvården, jag gick ju nästan dagis på sjukhuset så mycket som jag var där. Men det har väl kanske med att göra att barnläkare oftast tycker om barn. Men borde inte läkare älska vuxna människor då?

Jag är så trött på att söka hjälp för förkylningen och gång efter gång få höra; "Gå hem och lägg dig bara, drick varmt och sov". Idag så sa jag ifrån med att jag kan inte sova för jag har sömnproblem, vart vänder jag mig? "Ja, det kan inte jag hjälpa dig med iallafall, du får ringa in men gå hem och lägg dig för jag ser att du mår dåligt".
Då ville jag spy i hennes fejs. Passar det inte att göra det du förväntas, dvs att hjälpa folk så dra sjuksköterskejävel.

Sjukvården borde vara mer i Sverige, för vi har tillgångarna på alla andra ställen förutom det kan jag känna. Släpp in passionerade folk på läkarlinjen som faktiskt vill förändra och hjälpa människor fast med lite lägre betyg än folk med högsta betyg och total social inkompetens som bihang.

Nu blir det försöka hålla ögonen öppna för att somna ikväll istället, hejsvejs. *host*

Kan inte sova (gissa vem)

Så youtubar runt, här är några sköna klipp



Han lilla Ascheberg är ju hur söt som helst haha!


Skrattar ihjäl mig på Bobby och hans mamma :D "har du dansat yttan trossan?"

Nu ska jag upp om 3 h, kul.

Angela

Sanne!

I'm deeply disappointed at you. Svara!

Försök blanda in killar i samtalet bara som att du träffar någon. Fråga hur det går för honom, när han frågar tillbaka (det gör dom alltid, gör han inte det så dra för då är han ego) säger du att du träffar någon typ. Det visar att ni är vänner- bara.

Säg ja bara, det löser sig. Jag kan smyga i bakgrunden med en tårgasburk annars om du är rädd.

Bloggarnas makt

Eftersom att jag är en bloggtorsk så såg jag att Amir länkade till sin syrras nya blogg häromdan, sosouth.



(bara för att bilder gör tillvaron lite trevligare)

Vart jag vill komma egentligen är att den suger. Suger, suger, suger. Men visst det kanske min med gjorde fine, grejen är den att hon REDAN är på blogg.se topplista!
Vafan?
Så fort bloggfjortisarna (för det mesta) får en vän, ett syskon som bloggar så rider dom med. Fastän dom är totalt talanglösa.

Ey len brosh är kanske kul att skriva i ett inlägg, men i varje påföljt av OMG!?!?! i varje är lite tröttsamt.
Hon hade även frågestund andra dagen.

Min fråga är, hur mycket påverkar bloggare oss egentligen?
Dom är ren underhållning för mig jag tar dom inte ett dugg seriöst,
 medans vissa andra verkar äta allt dom säger till frukost.


Say yes to life week

Idag började ju min Say yes to life week. Skit bra tänkte jag och såg alla Sveriges iskalla möjligheter framför mig. I stort sett den första frågan jag får under dagen är från en gammal arbetskamrat till mig. Jätte trevlig kille verkligen, men absolut inte allt någonting så intresserar mig.

Frågan löd: vi kan väll hitta på någonting nån dag? Jag må vara skit löjlig när jag inte vågar svara ja på frågan. Jag skrev ingenting, jag svarade inte alls. Jag fegade ur. Förlåt Angela. Men jag har inte träffat killen på fem år, har aldrig umgåtts med honom utanför arbetet, visst det hade vart jätte trevligt för han är skit rolig. Men om jag svarar ja, tar han det som en date då? Jag vet inte hur man gör detta, jag vet liksom inte hur man hanterar singel revolutionen än. Lär mig.

Hur hanterar man en sådan fråga, om man skall svara ja, men vill att det skall vara helt uppenbart att det inte är en date. Jag antar att jag får svar här i bloggen av Angela inatt.

Dokusåpor

Jag undrar en sak nu efter att ha varit inne på Cimons blogg. Varför hade det helt plötsligt blivit coolt att vara med i en dokusåpa?
Paradise- Hotel deltagarna är typ Svergies rockstars nu, eller?

Linda Rosing var med i Big Brother 2004, hmm rätta mig om jag har fel årtal, men hon är ju skitpinsam i mina ögon. Hallå, hon hade ju liksom sex i tv!??!? Omoraliskt, pinsamt, ens föräldrar kan ju se usch och tvi!!

De flesta i Paradise Hotel hade faktiskt sex, hångelfest varje kväll nästan, men ingen har tyckt att det är samma sak- varför? Är inte det egentligen precis lika luffigt som BB? 
Alla deltagarna står VIP på Stureplan och när dom kommer till Göteborg så är det hakelspektakel, haha dom åker liksom på turné. Jag tycker dom är ascoola men så kom jag på mig nu, varför tyckte jag inte det förut?

Kanske är det att jag blivit äldre, kanske för att det är mer acceptabelt att tabba sig i tv långt borta i 30 graders värme än i ett hus instängda, jag vet inte. Sex kanske bara har blivit mindre tabu.

Men det är rätt komiskt. Paradise 2009 var höjdpunkten för mig. Lätt! Big Brother, not so much.



Är det inte bara same shit, different names?

Jag ska ansöka till Paradise, det verkar som att det är vägen till framgång i Sverige. Nu söker vi Sanne!


Veckans bloggtips

Jag hittade en ny blogg idag. En annan revolution. En manlig revolution. Den heter Charismatic Revolution och skall tydligen lära män hur man raggar och hur man är en gentleman. Nu har jag inte orkat läsa igenom tonvis med inlägg, så jag har ingen aning om detta är en bra skola för män.

Jag tror att det behövs flera sånna här skolor. Överallt blir vi överösta med information om hur man blir den snyggaste flickvännen, den bästa mamman och den perfekta hemmafrun. Men vem lär mannen? All heder till Charismatic Revolution som slagit näven i bordet och tagit tag i saken.

Sanne

Glömde varna

Just de, jag glömde varna för att inlägget nedan är långt. Så Jasmin, du kan lika gärna dra nu med än gång.

The Bad Guy

Igår såg jag Snabba cash. Inte direkt för att jag tyckte att den verkade bra, utan mer för att jag var tvungen att förstå allas besatthet av Joel Kinnaman. Varför blev uppståndelsen så hysterisk när han var med i Snabba cash. Varför har ingen reagerat när han spelat i t.ex. Johan Falk? Eftersom jag känner ett ansvar gentemot kvinnligheten(läs nyfikenhet) kände jag att jag var tvungen att gå att se filmen och helt enkelt utvärdera, recensera och kritisera helt enkelt. Nu har jag inte så mycket att säga om filmen, eftersom jag inte tyckte att den var speciellt bra. Men jag kom att tänka något annat.

 

Joel Kinnaman. Inte speciellt snygg i mina ögon (dont kill me girls). Jag tror egentligen inte att majoriteten av alla besatta kvinnor tyckte det innan han spelade bad guy i snabba cash. Jag tror att det som attraherar som vanligt är det ”farliga”, smutsiga och lite halv gangster i killen. Så var det för mig i alla fall. Joel Kinnaman är definitivt inte min typ, men under filmen var han min Prince Charming vill jag lova. Fast bara i de hårda stunderna. När han var sådär mesig, då kunde han slänga sig i väggen.

 

Och då ställer jag mig frågan; Varför tycker kvinnor om bad guys? Varför är det spännande? Varför är det attraherande? Jag kan ju bara tala utifrån mina egna erfarenheter och jag tror att det är för att vi känner att vi kan hjälpa. Det är inte många killar jag känt någon form av attraktion till som inte levt ”farligt” (läs omoget).  Då intar jag genast mammarollen, känner att jag kan hjälpa till och få denna person på fötter, och av någon sjuk anledning blir detta farliga sexigt på köpet också. Hur? Var? Varför?

 

Fråga en kvinna vad mannen i hennes drömmar skall ha för egenskaper. Jag hade svarat: Snäll, stark personlighet, självsäker, omtänksam och äventyrslysten. Var kommer The Bad Guy in i bilden? Jag vill ha en man nu. Ingen liten spillevink som vet vad han vill göra med sitt liv. Jag vill ha en man, som kan få mig att se yngre ut, öka min blodcirkulation och lindra min migrän. Framför allt skall han få mig att känna mig som den vackraste kvinnan i världen. Återigen, var är du?


A men brudar för helvete

Liksom come on!
Var det någon som såg den där artikeln på aftonbladet för ett tag sen om en tjej som hade fått bölder och litterally bränt hela fejjan efter att hon beställde hem botox på nätet och injicerat det på sig själv? Förlåt men jag kan inte tycka synd om såna människor, det är bara pinsamt.
För det krävs väl inte hjärnkirurg skills för att inse att det där kanske inte är någon direkt smart idé? Eller? Snälla rätta mig om jag har fel eller om ni skulle kunna överväga att göra samma sak, jag vill jättegärna höra motiveringen. Utom prisfrågan, för är det värt att tappa ansiktet för att du rea:de?
Skönhetsoperationer är ju dyra mostly för att du kan inte göra det själv, det är en risk helt enkelt och någon utbildad behövs. Jag trodde det var införstått om man nu kan säga så. Sunt förnuft om inte annat god dammit.

Brudar för helvete, ibland undrar man om ni blev tappade i golvet som bebisar. Eller kanske bara är flaskbarn. (lärde mig uttrycket på 2½ men idag, = barn som inte blev ammade som små. Tydligen ska det har någon effekt på barn att dom blir osäkra eller så. Google it!)



Tryck på bilden för att läsa mer


Ni kanske märker att jag inte kan sova jag blir arg och frustrerad ibland då.
Angela


Orgasmskolan

Okej, Cimon is no more. Han är ute ur leken. Nu får jag hitta någon ny obsession, killar med likadana kläder på stora events, öronvax och som dejtar Forni - det fungerar inte. Han är dead and gone. Han som säger att han är "det nya svarta". Han är nu vit som snö.

Över till någonting annat. Skulle i och för sig kunna haft med Cimon att göra, om han hade spelat sina kort rätt. Detta hittade jag på aftonbladet, Orgasmskolan. Wendela, det är rätt kul att läsa där faktiskt. I alla fall, jag vet inte om Orgasmskolan är någon form av artikelserie eller dylikt (i så fall har serien ett nytt fan) men i denna artikel handlar det i alla fall om en bok som tipsar om 10 vägar till bättre orgasm. och nej tyvärr, tipsen står inte i artikeln. MEN det står en del andra intressanta saker som är värda att nämna.

Fan också. Jag skrev världens inlägg. Ovanstående var det enda som hade sparats. Nu är jag sur och otaggad. I alla fall, det står att orgasm förbättrar blodcirkulationen, får än att se yngre ut, lindrar migrän. Hörde (läste) ni? LINDRAR migrän? Var är du? Vackra man som skall ta bort min migrän, få mig att se yngre ut(nu vet jag inte om jag vill se ut som 16 igen, men jag kanske kan se ut så här föralltid) och eftersom jag är rökare har jag förmodligen än blodcirkulation som behöver hjälp.

Var är du? Kommer du, eller skall jag behöva gå till kondomeriet, spendera pengar och sedan göra jobbet själv. Det tycker jag inte är rätt. Jag behöver dig. Jag har dålig blodcirkulation, hjälp mig. Jag tror det kan bli min nya raggningsreplik kanske. "Hej, skall du med mig hem och öka min blodcirkulation och få mig att se yngre ut. Och imorgon tar du bort min migrän?" Det låter bra tycker jag. Nu skall jag bara hitta mitt offer.
/Sanne

Paradise Hotel

Sanne och jag har haft en crush på Paradise Hotel- Cimon ett tag. Men den avverkades lite när Sanne såg att han hade samma, rätt utstickande för 150 kronor dessutom, kavaj 2 dagar i rad på 2 väldigt stora events.
Funkar ju inte.

Inte heller funkar det inte att han hade den en tredje gång på nästa stora event, Finest blogblabla veckan efter.

Inte heller funkar det när han börjar dejta den där Michaela Forni, han har inte skrivit det öppet MEN VI KAN LÄSA MELLAN RADERNA CIMON!! Din otrogna jävel! Vi var ju så nära...

Men jag hittade en video där vi Cimon stalkers kan lugna oss ännu en bit.


Spola fram till 1:43.



Rensat örat på ett tag eller?
Du finns inte för mig längre, ajm serri b0i it's liksom too late.

Angela


Veckans Idol

Oh my god oh my god oh my god det är dags för drumvirrrrrvel (låt rysk när du säger det) veckans idol!!
Som jag hittade på nu, jag lovar att Sanne instämmer.

Old Christine



För att det folk som är mer patetiska och desperata.
Fast jag vet att det bara är en roll... But still, it counts.


Say yes to life

Jag tror att det är i en film jag har hört det. Om inte annat vet jag säkert att i ett avsnitt av Christine så bestämmer hon sig för att hon skall säga Yes to life. Så okej Angela, nu är det Yes to life veckan. Imorgon börjar jag att säga ja, till allt förutom oerhört skamliga förslag.

Jag är också en hopplös romantiker. Fast också väldigt en väldig pessimist emot kärleken. Jag tror liksom inte på den. Fast ändå så sitter jag i mitt fönster, med min långa fläta hängandes ner för slottets vägg och bara väntar på att riddaren skall klättra upp. (Blev det för mycket Belleofsweden nu?). Men efter alla satans kärleksfilmer man sett och alla kärlekshistorier man har hört, så kan man ju inte bara kasta bort tanken och hoppet om att det där fantastiska kanske inträffar.

Jag tänker säga Ja denna veckan då, för din skull Angela. Kanske det inträffar något förträffligt, vem vet. Jag skall göra en utvärdering när veckan gott. Jag tänker också klamra mig fast vid min patetiska dröm om riddaren. Hoppet är det sista som överger människan. Och med det säger jag godnatt. / Sanne

Besöksrekord

Ne men så liksom så hade vi ju besöksrekord igår. Så Jasmin we don't really need you.
Moahahah vad jag ska hänga ut dig jämt



Om du e tyken då förstås.


Kärlek

Jag tror också detta kommer bli ett slags diskussionsforum mellan dig och mig Sanne, jag gillar't. Vi kan bolla idéer helt enkelt. Och speciellt bra är att vi kan hänga ut Jasmin som jobbar sig i kommentarsfältet. We win!

Jag är en hopplös romantiker. Iallafall när jag sitter och lyssnar på kärlekslåtar och kollar på romantiska filmer då tror jag att verkligheten kan vara så. Men fan det är den ju inte. För tiderna har ju förändrats och så har även kärleken. Man skulle kunna säga att kärleken är politisk tycker jag.
Är man kristdemokrat så kanske man sysslar med fina adliga bröllop på hovet och sån fin shit som är i vissa filmer, vad vet jag?
Miljöparti aktivister gifter sig i naturen i hippiekläder 4 sho. Socialdemokrater gifter sig nog inte i kyrkan utan på det där andra tråkiga sättet jag inte kommer ihåg, typ rätten. För bröllop är ju dyrt.

Medans du och jag Sanne som är lite feminister (om du inte visste att du var det så får du reda på det nu) kommer få det tufft. För vi kan ju också vi tjejer, right? Vi är kanske lite skrämmande.
Fast jag ska kanske inte säga vi, men jag iallafall skulle kunna se det så. I och med att feminism kom till så betyder inte bara det att vi tjejer också ska få samma lön och bla bla utan att killar backar. Nu måste ju vi också lägga manken till! Det jag vill komma fram till är att man kan inte vara tvistad. Antingen så är allt jämlikt eller så är det inte det i samhället. Man kan i min mening inte tycka att det är orättvist att killar får högre lön och samtidigt tycka att killar ska betala för tjejen och dessutom leka riddare på vita hästen.

Nä kärlek som finns i filmer håller aldrig ändå. Passionerade och på första ögonkastet= lika passionerade och på första ögonkastet på nästa tjej sen. Typ. Det känns bättre att säga att det är billigt.

Jag önskar att jag kunde träffa en grym killkompis och sedan så blir vi kära. Det är nog det ultimata.
Men så lär det nog aldrig bli så jag tänker göra som dom i artikeln, chansa! För att det är kul och man lär sig säkert något.

När man slutar leta så BANG så finns han där tror jag.
I have an assignment for you Sanne, nästa gång en kille kmr fram och vill bjuda på en drink- ta den och snacka! Är han schysst och vill ha ditt nummer- ge det!
Det är liksom bara att skita i att svara ifall man ångrar sig, så tänker jag. Och ifall du inte vill prata med honom mer på krogen så är det bara att ge mig en blick så drar jag en fet lögn där jag säger att vi måste prata typ.
Var en Yes girl en hel dag Sanniegurl
(du förstår säkert var jag menar med ja- gränserna om vad man faktiskt måste säga nej)

Nu har jag velat jävligt länge, nu ska jag dö i soffan med feber. Nightie! /Angela

bara en (lång) tanke

Angela skrev ju här om dagen att killen som satt bredvid mig på bion kunde vart min Prince charming. Nu tror jag faktiskt inte att det var han men det fick mig att tänka till lite grann. Angela är så smart, hon inspirerar mig och får mig alltid att tänka till lite extra. Hur gör man då för att träffa en man? I min bekantskapskrets kan jag nästan inte komma på någon som inte träffats genom vänner, eller så har det vart vänner tidigare Jag tänkte efter lite och insåg att jag känner nog inte någon som bara har träffat någon sådär av slumpen, liksom ödet.  Jag är inte bättre själv. Jag har aldrig ögonen öppna för att leta romans. Jag känner inte att jag behöver det nu, men man kanske ändå borde öppna ögonen. Tänk om Prince charming går förbi? På stan, på krogen eller i affären.


 Jag kom på en vän till mig nu, som inte träffat sin man genom gemensamma vänner. Det är världens love story tycker jag. Denna gång var jag inte med, men jag har fått det återberättat flera gånger. Hon är vid havet, på stranden med sina vänner. När vi var på stranden ägnade vi timmar åt att titta på killar. Det fanns ju alltid så många vackra killar när man var yngre. föresten; blir de fula för att det blir äldre? Eller blir man kräsnare med åren? Åter till saken, hon såg i alla fall en kille, som hon senare hittade på efterfesten, (detta var 2005 tror jag). Hon skrev någonting gulligt till honom och sedan så träffades de, och idag fem år senare är det fortfarande tillsammans. Det tycker jag är fint. Det är speciellt.


Jag läste den här artikeln härom dagen. En kvinna och en man berättade hur de träffades. Hon brukade spana på mannen i fönstret på andra sidan gatan när hon stod och rökte. Och han på henne. Det började med en vinkning. Sedan så (en eloge till kvinnan med detta mod) letade hon upp hans nummer på internet och skickade ett sms.  Sedan så flöt det bara på. De skickades sms, cd skivor, affischer, Flaskpost(?) m.m. Och efter ett par månader träffades dem. Och nu är de tillsammans. Det tycker jag också är fint. Det är också speciellt.


Men då undrar jag, hur öppnar man ögonen? Hur blir man en sådan som kan tänka sig att skicka ett sms till killen i fönstret? Eller skall man bara låta tiden flyta och vänta på att man blir uppraggad? För att sedan avvisa? För det är så vi tjejer gör, eller? Jag gör det. Avvisar raggningsrepliker som är för dåliga för att vara sanna, tittar åt ett annat håll, tackar nej till drinkar och skrattar sedan gott när jag återberättar historien för mina vänner. Men är jag bättre själv då? Nej. Angela, nu gifter vi oss. / Sanne


Killar är skit

På nrj var det en tjej som hetter Mikaela som ringde in och ville göra slut med sin kille i radio. Helt sjukt tänkte jag först. Men när jag lyssnade på det blev jag helt ställd. Är verkligen killar så här sjuka? Jag vet många. Men jag trodde inte att en människa kunde vara så STÖRD som denne Eddie. Mikaela gick hem lite tidigare från jobbet för att umgås med sin pojkvän på alla hjärtans dag. Vad möter hon när hon kommer hem? Där ligger han i deras säng med en annan brud. När hon i radio frågar honom: Var det värt det? Svarar han: Men vaddå, vad skulle jag göra? Jag kunde ju inte vara ensam på alla hjärtans dag. Jag vill nita honom, och hissa henne för att hon vågar berätta. Nu tycker jag vi alla lär oss av våra egna och andras misstag. En gång otrogen - alltid otrogen. Lyssna på samtalet här. Finns två samtal, Mikaela vill göra slut i radio och Mikaela gör slut i radio. Det är sjukt, jag är förbannad.


Bio Freak

vill börja med att kommentera angelas nedanstående inlägg (jag har en känsla av att den här bloggen mest kommer att utvecklas till ett disskusionsforum oss emellan). jag är helt säker på att det inte var prince charming, hade du sett honom hade du förstått vad jag menade. men jag funderade en del på det där igår, men prince charming alltså. att man egentligen kan finna honom var som helst? jag är väll egentligen alrig mottaglig för raggningsförsök, allra minst dagtid och nykter. men igår så var jag på en bensinstation och skulle handla. Killen i kassan var to-die-for snygg. Spanade lite när jag stod i kön och tänkte att hit skall jag gå oftare. Men vad händer när jag kommer fram till kassan? Jo, då börjar han typ lossas bryta på franska? Jag vet inte varför. Men det var hemskt? Ville du ha le quitööö? au revoir mi ladiii! Jag bröt ut i skratt, skämdes, ville bara där ifrån. Helt plötsligt blev han skit ful. Varför i hela friden skulle han fake bryta på franska? Sen när tycker tjejer att det är hett? Har jag missat någonting?
/ sanne guurl (fråga mig föresten inte varför jag skrev biofreak som rubrik, nu kommer jag inte på nått annat)

Sanne

påtal om ditt tidigare inlägg med rubriken "Har du ingen teve hemma eller" så ville jag bara säga att du har ju ingen teve hemma heller. Ni kunde glott på varann hela kvällen istället. Det kanske var liksom menat? Du kanske dissade din Prince Charming, fan...
hihihihi nu ska jag kolla på tv
/angela

Lill-ensam-lördag

Ska snart käka middag med ett sällskap jag mer eller mindre tvingat hit. Men skit i den där moralen och svårspelandet för det suger att sitta ensam istället. Det är då man sväljer sin stolthet och tvingar hem någon, inget fel med det!

Ville egentligen i fashionista anda (that's right) säga att ifall ni äter på era mascaror ibland,


ät aldrig denna, man blir fett tjock då! Fast ifall du bangar maten hela dagen så har du hela kalorimålet där iförsig.



Godkvällers/ angela

 


Har du ingen teve hemma eller


igår var jag som sagt på bio. vi såg farsan, den var extremt kul faktiskt. väldigt mycket humor i min klass och inte jätte många pisamma situationer (ni vet när man bara vill krypa ner i biostolen för att man skäms för dem i filmen, sån är jag i alla fall). Jaja, filmen var jätte bra, popcornen var goda om man bortser från alla kärnor, naturgodiset fick mig att känna mig nyttig och jag hade trevligt sällskap. Det fanns bara ett problem. Jag satt brevid en kille i typ 25 åldern. Jag var med min lilla syster, och han var med nån annan snubbe. Och jag lovar, han kan inte sett mycket av filmen, han satt och tittade på mig hela tiden. Asså där sitter vi, tre decimenter mellan våra huvuden, och det enda jag ser i ögonvrån hela tiden är hur han sitter vriden mot mitt håll. Det kändes sjukt, obehagligt och inte minst var det irriterande. Okej, han kanske inte tittade på mig, han kanske tittade på min syster, eller på väggen bortom mig, men ändå? Kollar man inte på filmen när man går på bio?  Ikväll skall jag gå på bio igen. Idag med Johanna. Hon får sitta bredvid eventuell kille. Tack för mig / sanne


han som inte flyttar på sig

 

 

vi är inte så bra på det här med bloggen tror jag. men vem bryr sig, den är ju till för att skriva när man har nått att skriva. jag tänkte bara slänga in den här låten som jag vart förälskad i väldigt länge. den dagen en kille sjunger en sån här låt om mig. då lovar jag, då skall jag gifta mig? men jag tror nog inte att det existerar manliga känslor som detta, det är väll bara kvinnor som beter sig så, eller? nu skall jag i alla fall på bio! tjingeling /sanne

GLADallahjärtansdag

nu har vi kollat på film. vem kunde tro att en en shopaholics bekännelser inhöll en söt kärlekshistria. inte jag i alla fall, men jag känner mig inte sämre för det. jag slog in min allahjärtansdagdate. nu skall vi mysa.
over and out / sanne


Happy Valentine's Day!

Säger jag/vi med denna fina låt!



(dö alla ni kärlekspar som bokat sönder alla biosalonger)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0