Tatuering

Jag vill tatuera mig. Nu. Jag har bestämt mig vart och hur det ska se ut. En text på italienska i skrivstil ska det vara. På högeröverarm på insidan. Men jag vill skriva så mycket. Sen så måste jag skynda mig ifall det ska bli klart innan sommaren. Man får tydligen inte sola med ny tatuering.

Och Johan efterlyste ett killhatsinlägg. Så jag avslutar såhär, vissa av er pungdjur är helt jävla skevfuntade. Varför är eran tid viktigare än våran?

Det jobbigaste med att vara tjej det är våra hormoner. Våra gener att vilja ta hand om era förlorade själar badb0is. Ni blir som våra små chihuahuaor som vi kan klappa och sköta. Sen biter ni oss i handen. Då borde man få avliva er precis som man gör med hundar som sviker. Innan ni biter ett litet barn.

Äsch, vi kör en lesbiskrevolution istället. Nu ska jag hosta vidare. Och så försöka vända tillbaka på dygnet som en chihuahua fuckade. Och min dyra session. Nu ska jag sluta yra i nattmössan, ciao! 


försöker igen

såhär ser jag ut när jag är nöjd. jag spanar, med en god drink tillsamans med min bästa tjej. då mår jag bra. jag har tänkt lite på en sak nu. det är underbart att vara singel. jag träffar jätte mycket nytt folk och får nya trevliga vänninor. men som alltid trivs jag bäst med mina manliga vänner. och hur skaffar man nya manliga vänner utan att de tror att man vill något mer än vara vän? det uppstod en väldigt konstig situation i lördags natt. jag tog ett glas sent på natten med en manlig bekant. det hela resulterade att vi stod och skrek på varandra för att han tyckte att vi skulle hem till mig på efterfest och jag blev förbannad för jag vill inte ligga. nu i efterhand verkar det som att detta var ett missförstånd. men jag tar det som ett exempel? hur frågar man en kille man inte känner bra, om man skall träffas, på en öl eller vad som helst, utan att sända signaler om att man är intresserad av mer än vänskap? "Skall du med på ett järn ikväll, på vänskaplig nivå?". Jag tror inte det håller. Samtidigt som jag skriver detta vet jag inte ens om jag har någon jag skulle vilja fråga detta, men för framtiden då rå. Hur gör jag?


Tröstshopping till gladhoppning till veckans snyggaste

Efter att på en vecka varit ute onsdag, fredag, lördag, söndag och onsdag igen hade jag en aning ångest. Tror jag haft abstinens för jag har mått bajs, skakat varje dag och svettats som en alkis emellanåt. Fyf

Dessutom så är vissa grabbar så sjukt jävla osköna. Vi tjejer vet i alla fall om att vissa brudar är falska och vi kan språket, men killar är ju bara svin. Synd om de killar som fortfarande tror att grabbgäng är så jävla starka, de blir grundlurade. Jobbigt för er!

Så idag tröstshoppade jag en sommarklänning och tröståt donken med min andra fru Jasmin. Så nu sitter jag i den och lyssnar på Tom Pulse- Cuando, hoppar lite och tänker på sommaren. Och inte nog med det, upptäckte även att jag blivit "Veckans snyggaste" på aveny.se, man tackar!

Det visade sig att livet inte är så crappy afterall. Vi klarar oss nog frugor. Imorgon kör vi igen! (vi kör för dig med sanne, som är i branäs)


summa' here we komma


Varm mjölk och tankar om killar

Jag dricker varm mjölk. Det brukar göra mig lugn och få mig att somna lättare. Idag har jag tänkt mycket och åter igen kommit fram till att killar faktiskt är skit, på riktigt. Så fort jag ändrar uppfattning och tänker att "det kanske finns Några bra i alla fall" så händer det alltid någonting som påminner mig om att killar suger. hårt. Varför tycker alltid killar att de är bättre än tjejer? Varför är det alltid tjejer som får ta skit? Medans killarna bara klappar varandra på axeln och säger "det gör inget brorsan, det är okej". Varför tycker killar att deras tid är viktigare än tjejers? Varför är det alltid tjejerna som får vänta på killarna?

Jag är trött på att vänta. Jag är trött på att tjejer få ta skit. Jag är trött på att tyckas vara sämre. Jag vet att vi är bättre, jag vet att vi inte behöver vänta eller ta skit. Screw you guys, nu gör vi revolution.


Strawcity

Back home från en galen helg i Halmstad med skolan. Helskevig! 
Börjar nästan få lite panik, vill liksom inte ta studenten... Slippa plugg gärna men så många man aldrig kommer att träffa och så många man kommer se mindre. 
Well well, garderoben gav bort min jacka till någon annan igår. Jag flippade, skulle få skadestånd 500 av 700 kr för de resterande var moms. Var jag inte förbannad innan så blev jag det då. DU MENAR ATT JAG SKA MOMSA OCH SKATTA PÅ MIN EGEN JACKA? IGEN!?!? Dealen var egentligen bra men upplägget var idiotiskt.
Gick ut och pratade med polisen om hjälp, höjde tydligen rösten och blev släpad och fick polisgrepp och in på station. Lyckades trots mina påstådda aggressions och attitydproblem prata mig ur det och slapp fyllecell. Jag drog en historia om min astma och om mina drömmar om "att bli polis". Så får vi se om det kommer hem en bot för bildörren jag bucklade sönder när jag stretade och sparkade emot för att inte bli inslängd i bilen. Jag HATAR när folk tar i mina armar, jag får ren panik då. Till slut skrattade jag bara för jag var så arg. IRONI i allra högsta grad.

"Nå, har du lärt dig en läxa?"
"Ja, jag lärde mig att jag har en helt annan ljudnivåsuppfattning är alla andra. För jag gapade fan inte."

Kids, ta aldrig hjälp av polisen. Speciellt inte om den ena är en tjej, hon hade ren skär mens och lätt blivit dumpad samma dag. Jasmin var en pärla, love you!


Sannis

Sannis är en soet hest. Vi har nästan gått o gift oss jag älskar det. Bara banga alla killar liksom och köra som man vill, underbar känsla. Vi slipper må onödigt jävla dåligt, "vad gör han nu?" "gillar han mig inte längre?" och blablabla. Visst, känslan att vara kär och lycklig med någon är underbar men äh- man ska inte underskatta alkohol och dans. Kan aldrig bli fel helt enkelt.


Looking out for eachothaa'


Blått är det nya svart



Jag har en hang up på jeans. Det är sjukt snyggt. Killar i jeansskjorta blir automatiskt mycket snyggare. Men idag såg jag en kille som hade jeans, jeansskjorta och jeansjacka. Jävlar vad snyggt. Jag vill också, men det är lite för kallt för jeansjacka tycker jag än. Men snart så. Vad jag ville säga med detta var egentligen att alla killar borde klä sig i jeans, från topp till tå. Så jävla hett.


Mina tossar

där är dom, mina tossar som är och gör halmstad osäkert! de är så söta och jag saknar dem maaaaaaasssssor (trots att det bara har gått en dag. jag vet, jag är mammig.)


Partyprinsessor

såhär snygga var vi när vi var ute och krigade i somras. denna helgen jobbar jag natt, och angela är i halmstad och rör omkring som bara hon kan! jag känner mig helt handlingsförlamad. jag har inte varit bakis idag, jag sitter hemma själv när klockan är 22.00. Men för att kompensera detta var vi ute i onsdags. Och herre vilken kväll. Det är nog den bästa utekvällen jag har haft på riktigt länge. Och imorgon blir det party på luckan! Nu skall jag kila till jobbet, skål!


Radarparet




Vi är kuliga och tossiga. Vi är tokiga och helt störda. Men det är därför jag gillar oss.
Vi är är bäst. O det är inte lite bäst vi är heller!


100 fördelar med att vara singel

Medans jag skrev förra inlägget googlade jag på: hur är man singel? Vad kommer upp? Jo en lista med 100 fördelar med att vara singel. Superb! Im lovin´ it! Listan hittar ni här

Favorit fördelar:
2.Du behöver aldrig mer ha dåligt samvete för att du tänkte på dig själv först!
13. Singlar ser bättre ut än personer som lever i parrelationer. De är mer måna om sitt utseende.
14. Singlar väger ofta mindre än personer som lever i en parrelation.
24. Som singel kan du köpa ett par skor till, trots att du redan har 58 stycken i garderoben hemma.
50. Det är okej att flirta med vem som helst, var som helst, hur mycket som helst.
69. Du kan ha sex när och var som helst, med vem som helst, utan skrupler eller dåligt samvete. Du kan, men behöver naturligtvis inte, men du KAN!

Vart går gränsen?

Jag firade att jag slutat på mitt jobb igår. Några minnesluckor, 1400 kr fattigare, ett par trasiga skor och en ångest senare vaknar jag upp klockan 17.00 idag och tänker: skall det firas, skall det firas på riktigt.

Vi var på tintin idag och åt kyckling. Vi svävar alltid iväg med våra diskussioner och idag pratade vi om hur man "skall vara" som singel. Jag brukar i och för sig skita i hur man skall vara och krypa på min egna stig, men det känns som att om man är singel måsta man hålla sig till vissa normer, och beté sig på ett visst sätt.

Hur många killar kan man flörta med samtidigt? Hur många killar kan man strula med på samma kväll? Kan man strula med någon på krogen? Om man strular med en främling på krogen, hälsar man på denne om man ser den igen då? Jag tänker så mycket. Jag känner att jag måste veta och vara förberedd. Är det någon som är erfaren som kan lära mig? Var går gränsen från att vara en "normal" singel och en hoe liksom? Hur gör man brudar?

Spreading the word

Då Sanne jobbar idag (wtf?) på Lasse på Heden. SPREADING THE WORD. Så ska jag ut.
Låten som gillas idag är Keshas nya feat. något sifferband med låten Blah blah blah.
First verse kicks ass. Skitfetafeministkåål! :

Coming out your mouth with your blah blah blah
Zip your lips like a padlock
And meet me in the back with the jack and the jukebox
I dont really care where you live at
Just turn around boy and let me hit that
Don't be a little bitch with your chit chat
Just show me where your dick's at



Ha en bra fredagskväll m8s! Puss Angela

det är inga problem i mitt lagomliv



är det såhär det känns och vara lycklig? det är inga problem...



allt är konstigt. det pirrar i magen och i benen. jag har ångest. jag är förvirrad. men jag gillar't ändå. jag gillar att känna mig lite förvirrad. jag gillar att ena stunden bara vilja tossa runt i en ring utan att veta varför och andra stunden bara sitta och stirra in i väggen. helt plötsligt börjar jag bara le och vill mest bara springa runt i en ring. jag känner mig kär, men jag vet att jag inte är det. men jag tror jag är lite kär i livet just nu. jag bara älskar varje minut känns det som. jag vet att allt kommer att bli riktigt bra. och det kommer att vara riktigt bra på vägen. det känns ändå lite sjukt att jag nästan glömt bort hur det känns att vara lycklig. om det är det jag känner nu. hur kan man glömma bort det? jag älskar känslan. och jag har världens bästa vänner att tacka för det. nu löser vi det här.

OKEJ




OKEJ, jag har ett nytt krav på min vadkillarskallha-lista. Han skall kunna sjunga. Hur underbart är inte det. Nick Pitera är ju helt underbar i a whole new world som säkert alla har hört. Men jag menar, här sjunger han ju en av världens bästa låtar. Jag är typ kär. Jag tror han är mitt nästa mål. Jävlar vilken röst. Och så är han ju söt med. Nick, kom till Sverige.

Sing- a- long till den bästa låten.

Ni vet den låten David Guetta feat. Kid Cudi- Memories? Klart ni vet! Den går iallafall på NRJ nu, för att vi alla ska lära oss texten har jag slagit upp den. Håll i er den är complicated så se till att öva en del. Så kör vi den nästa gång vi drar ut, deal?

Nu kör vi:




Japp det var allt. Är det bara jag som känner mig lite lurad?
En vers, en refräng och en bridge. That's it? Ni tjänar fett ihjäl er på det?
Nu gillar jag den nästan mer.


I'm back

Idag har jag varit duktig. Trots att jag börjar kl. 3 så har jag pluggat. Vi har nämligen fått i uppgift att skriva ett reportage om valfritt ämne och då kom jag på att jag vill skriva om (inte one hand utan) Second Hand. Höhö så fyndigt då. Så bort mot järntorget begav jag mig till Myrornas. Jag intervjuade en söt tjej där och fick även med mig ett fynd hem. Nog det bästa ever vill jag påstå.
En korsett à 15 kr!!

 

Okej, jag erkänner att den ser en aning förjävlig ut på bilderna, men den kommer bli grym! Liksom com'on 15 spänn?
Den ska ju absolut matchas till ett par gråa mjukis som ovan. Hot hot hot not.

På återseende! (på återhörande?)


Spread your wings

Jag vet inte om ni har märkt det, men Angie verkar ha gett upp bloggandet. Men jag är svag, jag måste bara för att jag måste liksom. Det är en del av min påhittade terapi, att skriva skit om killar för att få ut mina aggressioner istället för att få ut dem på andra obehagliga sett.

Jag vill bara berätta att jag är faktiskt stolt över mig själv nu. Det är viktigt att kunna vara det över sig själv ibland. Jag håller på att lämna allt jag inte tycker om i mitt liv. Och nu skall jag bara ha roligt med mina vänner. Jag skall proppa mig full med böcker om självkänsla, äta och dricka vad jag vill, resa överallt och bara vara. Jag tror det kommer att bli bra. Jag gillar att känna mig fri och det gör jag nu. Nu är det fan min tur att må bra tycker jag! Imorgon är min sista dag på mitt svensson jobb och denna veckan har jag klurat ut en massa dator problem vi har haft på kontoret, så nu undrar alla hur de skall klara sig utan mig. Det känns bra, jag gillar att folk saknar mig. Det känns bra. Äh, skit i detta. Det blev bara ett tråkigt skit inlägg. Men det ingår i terapin, att skriva skitinlägg också alltså. cigg och kaffe nu, så blir livet ännu bättre, den ni!

Jag vill möta våren i Paris



Jag vet, det är en klyscha "möta våren i Paris". Men jag märker att det är ont om resor till varma stränder i början av april. och paris är faktiskt helt okej pris mässigt. jag vill möta våren i paris. jag vill till paris och andas kärlek. dricka vitt vin och cappuchino på uteserveringar och bara promenera i ballerina heeeela dagarna.

Internationella kvinnodagen

Idag är det internationella kvinnodagen. Dagen då vi skall hylla och ge eloger till kvinnor. Jag vill ge en eloge till Angela. Hon är fan en stark brud som kommer gå långt. Vi kom igår fram till att vi har mycket att lära av varandra och tillsamans kompleterar vi varandra och blir världens bästa kvinna. Ibland måste man få tycka om sig själv. Och just nu tycker jag fan att vi är bäst. Jag gillar den här dagen stenhårt.

Rehab

Igår var det rehab. Vi körde cola och ben & jerrys för hela slanten och sen sussade vi sött. Angela hatar förmodligen mig för att min klocka ringer fyrahundraelva gånger innan jag går upp, och hon skall upp tre timmar senare än mig. Jag får gottgöra henne med mer glass. I helgen körde vi all in. Jag mår fortfarande skit. Men jag gillar't. Vi är fan grymmare än några andra.

Stek

Nu har vi stekt avenyn i dagsljus också. Två timmars promenad med kaffe och sexsnack. Nu - pasta pesto och tvtittande. Later!

Klösmärke

igår körde vi all in. mycket shots, drinkar och öl. först nu lever vi igen och har ätit ica pizza och druckit cola och redbull. nu kör vi igen, happy lördag!

och jasmin, jag har klösmärken på mitt lår?

All by are selfs

igår lämnade jasmin och angela mig och johanna. då gjorde vi denna videon för att visa vår sorg. tänk bort det där att jag är skit sur i slutet.


Internt från igår


IGÅR:




IDAG:





Blev behandlad som en kille

Igår var det bestyr vill jag lova. Tror jag i alla fall. Det blev att jag haka på Jasmin till Djup som hon kallade det igår haha. Alltid lika kul med henne, hon är så virrig.

Men.. Jag blev behandlad som en kille igår. Jasmin försvann lite, kvar stod jag vid baren med två andra tjejer. Vi snackade och dom var assköna vart på den ena säger "Tequilarace!?". Jag tvekar lite, no money in the bank, men bangar inte. Beställer in två stycken, bartendern råkar tro tre. Han tar betalt, jag betalar tjejerna frågade om jag betalade. Ja, sa jag. Så tar ni nästa! :D Vi drar dom, en vän drar tag i mig och hälsar, vänder mig om igen efter max 5 sek så BANG är tjejerna borta. Fattar ni eller? Dom groggludrade sig på mig. Snopet kan man säga, kände mig utnyttjad exposed och rädd.

Så helt pank står jag där paff och förbannad och jag insåg varför jag aldrig gör så mot killar. För det är SVINIGT. Det kändes i hjärtat, förstår ni vänner? Gör aldrig så.

Förutom om det är en upplåst stockholmare som tror att han äger världen. Då är det mer än okej.

Nu blir det återhämtning.
Angela

Smultron vin och girltalk

Nu sitter vi och pimplar smultron vin och tjattrar. Ikväll kör vi all in och tittar på guitarr hero tävling. Jag har skinnbyxor och kommer förmodligen dö av värmeslag. Men skall man vara fin får man lida pin, eller? Angela är lite snyggare än vanligt idag för att hon har en bustier som jag älskar. Johanna är skitsnygg som vanligt, och Jasmin.. Ja, hon är väll okej. Med tanke på att hon ändrade min msn status till "Rå taggad och vill ligga ikväll". Men jag kan inte hålla mig, hon är snygg ändå..

Aja, nu kör vi! Hoppas ni är ute och filurar!

Tålamod är min bästa vän



igår satt jag i en och en halv timme och gjorde nagelförlängning. Svarta naglar. Idag kom jag på att iväll vill jag ha blå naglar. Så här såg mina naglar ut när jag tog av tipparna. Jag tycker det är rätt coolt. I stället för svarta tippar, så kör vi svart längst ner. Jag sätter ny trend, är ni med?


Och Angela, nej det blev ingen tupplur. Snart skall vi springa bort till affären för kunna laga PPP tills ikväll. Rock on!


Vi kommer snart Sanniegurl

Men du skulle ta en tupplur va? Då ska vi sola. Det behövs. Men humöret e på topp. TJINGELING


Nu går vi all in



Nu är det stor städning här i lilla vita lägenheten. Angela och Jasmin, vi väntar på er!


Han har förstått grejen


Orsaken till att hon ser helt wierd ut är nu förklarad. Hon har varit man. Han förstod uppenbarligen grejen: Tjejer är bättre än killar. Och valde då att byta sida. WE LIKE! (sen att cimon har hånglat upp honom/henne.. angela, jag tror att han är ute ur bilden ännu en gång..)


Jag vill, jag kan, jag skall.


portugal 2006

Jag vill åka till solen. Går allt som planerat så sticker jag i början i början av april. Då skall jag och min Johanna till solen igen. Vi var ju på Teneriffa över nyår, men där fick man ju springa efter solen. Nu vill vi ha ännu fler drinkar, ännu fler knäppa människor och massa, massa sol! Föresten, är det nån som vet om Marocko är något att hänga i granen? Måste man gå heltäckt i tyg där? Är det sol?


Veckans idol...



är Robyn. Hon är så jäkla cool tycker jag. Hon har så mycker stake och attityd. Jag gillar henne. Hon kan få vara med i vårt feminist team Angela? All heder till Robyn idag.


Men seriöst?



Jag trodde företag hade slutat köra med Tv-shops principen "vi överdriver tills folk tror oss".
Vem fan går på ovanstående bild liksom? (No offence.)


Your black Kate Moss tonight

Eftersom jag vet att Jasmin älskar skadeglädje (det är något ni kommer få mycket av i min kategori) så skall jag nu berätta hur det går för mig. Mitt hår blev Mörkt, med stort M. Jag gjorde nagelförlängning på mig själv, men eftersom jag är för lat för att fila bort kanten till tipparna målade jag dem svarta. Så nu har jag Häxnaglar, med stort H. Så nu är jag lätt förväxlad med en/ett (va fan säger man) Emo. Så ser ni en/ett emo i vit skjorta bredvid en riktigt snygg jävel i vit skjorta imon, då vet ni att det är jag.

Lyckorus



Okej, det är ingen bra bild. Men här är jag inne i mitt lyckorus. Och firar
shopping, min nya poncho och invigning av solbrillor. Kläder är bättre en killar, ser ni.


Spinner vidare

Spinner vidare på den 17- åriges sexblogg. Hittade denna 'dagens sexställning'.
Ingår det att se så där förbaskat uttråkad ut som tjej eller?

Typ *gääsp* säg till när du är klar. Hahaha oh boy.

Kläder är bättre än Killar

Jag har shoppat idag. Jag har köpt min dröm poncho. Den finns på Zara och har kostat 1159 kr. Ni som känner mig vet att jag aldrig köper något över 400 kr, never. Men idag vet ni, då hitta jag ponchon på rea för, håll i hatten, 199 kr. Det är 960 kr rabatt. Jag är stolt. Ingen är fan lika duktig som mig på att handla billigt. Eftersom jag har glömt min mobil får ni se fin bild på mig och poncho lite senare ikväll...

Men nu till saken. Det finns ingenting som kan ge mig sånt lyckorus som kläder. Jag älskar mina kläder. Jag skulle inte byta min garderob mot en endaste kille i världen. Min garderob är mitt livs kärlek. Jag kan stå där inne och bara titta på alla kläder, känna lite, vika lite och rada halsband på rad. När jag köper något bra (som ponchon idag tillexempel) får jag ett lyckorus och bara vill hoppa runt. Jag tänkte bara berätta det, att kläder är bättre än killar.

Systrar i skjortor

Det visade sig att Sanne och jag köpt likadana skjortor. Båda har tänkt ha dom imorgon på äventyr.
Så om ni ser oss någonstans, vänligen tillkalla oss vid namnet "Systrar i skjortor".

Deal? Då slår vi på det. Som Ascheberg säger.


Vi tänker samma

Jag och Angela tänker samma. Det är därför jag tycker om henne så hisklans mycket. Nedanstående vita skjorta köpte jag förra veckan, och tänkte ha den imon med bustier under. Angela tänkte ha imon med bustier under. Och vet ni va, även om vi skall till samma ställe, så skiter vi i det. För vi är coola ändå!

Faster kontrollant tog tant Sanne

Jag kom att tänka på en sak inatt, imorse kanske man kan säga då klockan var 6. 
Jo, stackars Sannieguurl blev ju nämligen tagen av faster-kontrollanten häromdan. (Nu slutar vi säga farbror blå, farbror hit, faster är väl inte sämre eller?)

Hon fick böter. 1200 spänn i böter svider som urinvägsinfektion kan jag tänka mig.

Men då är min fråga: Stämplar kontrollanterna när de går på vagnarna själva då? Vilket hyckleri- jobb annars. De är ju liksom inte bättre själva.

Det var allt. Längre kom jag inte.


Angela

Jag hade visst råd ändå

Har inget direkt att säga idag så jag drar en dags- resumé. Skitkul.
Sovit 3 h, försov mig till skolan (var egentligen ledig men jag o Jasmin skulle göra projektarbete). Stackars Jasmin satt och väntade sedan kl.9 och där kom jag inklampandes kl. 12 höhö. Sorry, inte "alls min mening att sova lite extra".

Ätit sushi idag, som en riktig dietbrud helt enkelt. Räkgrejen var faktiskt grymt god vill jag säga. Jag köpte 2 á 20 spänn. Mer fanns det inte lust och råd med. 
Åkte sedan in till stan och fick med mig en skjorta hem från Gina trekåt, 149:-. Fastän jag inte hade pengar, sedär ja magi helt enkelt. Lite smått genomskinlig, blir nog skitsnygg i sommar till ett par jeans shorts eller nu över en bustier. Ja, om man vill leka fashionista då vill säga.
Fin bild här nedan ja.




Nu blir det väl plugg, en biologirapport som ska in imorgon. Proppmätt efter fika med Sofia är jag med, blä.
Fredrik skulle väl kommit hit sa vi häromdan, men surprise så blev det inte av. För killar måste ju leka coola och ändra sig i sista sekund, eller varför inte skita i att höra av sig helt? Nice signum assfaces.

Men det spelar ingen roll. Då har jag tid att ta en rejäl dusch. Inte duschat håret sen i söndags haha fyfan. Mössor om vintern är perfekt för att dölja sådant. GÖTT. Nu blir det bara att sluta raka sig under armarna med och bli flata. För jag sitter ju här ensam och smutsig. Och en aning hårig under armarna. Och bitter på killar.

Jag har ju praktiskt taget redan konverterat.

/ Angela

I väntan på Malin

Jag var tvungen att färga mitt hår inför helgen, det var grönt. Och lite grått. Men eftersom Malin stack till sälen var jag ju tvungen att göra nått åt det själv. Eftersom jag vet att jag absolut inte kan någonting om det där med färg (det skall tydligen vara röda pigment i? HUR vet man de?) så blev det toning som skall hålla i 24 tvättar. Med min vanliga tur blir det väll ännu grönare eller möjligtvis svart. WISH ME LUCK!

Oväntat


ur metro
Jag tycker att det är lite komiskt att flera mediciner från början är tänka för något annat, misslyckas och visar sig hjälpa till med olika tänk bara sexproblem. Så nu börjar kvinnor käka antidepp för att få bättre sexlust och män preppar hjärtmedicin för att få apparanten att stå upp, hur cool liksom?


Watch and learn



Jag förstår inte hur hon lyckas att göra detta utan att skratta mer än vad hon gör.
Sista tipset är bäst "En bra grej att veta om man skall göra en avsugning är att veta
 var kuken är någonstans". Hon är kul och hennes blogg hittar ni här.


Det här med sexbloggar

Jag är ju en riktig bloggtönt. Jag läser alla bloggar man "skall" läsa, plus lite till. En del sexbloggar. Det är en djungel där ute skall ni veta, det finns allt ifrån par som skriver om deras sexliv, till tjejer som lägger upp allt för nakna bilder på sig själva, till killar som skriver om alla tjejer de satt på under helgen och självklart bloggar som ger "tips".

Härom veckan hittade jag en "tips" blogg. Hon skriver om sin vardag, vilket mest verkar gå ut på sex, och hon skriver sexnoveller, lägger upp "dagens sexställning" och en massa annat. Dagen när jag hittade bloggen hade hon tillexempel svarat på massor av frågor angående sex. Frågorna hon får är hur roliga som helst:

Anonym:
Blir sexet "hetare" och allmänt bättre om man rakar sig där nere?
Anonym:
hur stor snopp behövs det för att det ska va skönt för kvinnan?
Anonym:
Skulle du kunna ge tips på bra telefonsex? =)
Anonym:
Jag är rädd för att jag inte ska vara kåt och våt när jag har sex, är det normalt..?
Anonym:
Räcker det med att bara pulla och runka innan samlag eller måste man suga och slicka för att bli tillräckligt våt?
Anonym:
när en kille kommer så verkar det komma ganska mycket sperma men ryms det i kondomen då?
Anonym:
Bör man använda kondom när man suger av någon?
Kan man få någon sjukdom, bli gravid, eller något annat om man kör på utan? <3


Den sista är bäst tycker jag. Frågan om man kan bli gravid om man suger av någon utan kondom. Av frågorna att döma kan man väll se att läsarna inte är speciellt gamla. Och bloggerskan själv är 17 år. Jag tycker det är lite sjukt, att en 17 åring leker sexrådgivare. Hennes blogg beskrivning är: "Vill du förbättra ditt sexliv så är den här bloggen den rätta för dig! Här kan du läsa om sex(tips) och mycket annat!". 17 år och verkar ha mer sexerfarenheter än vad jag och mina vänner har tillsamans. Aja nu blev det bäldigt långt här, men här är länken till Leahs Tankar


Bättre dag

jag är vaken i tid, jag skall komma i håg att ta med miin plånbok, jag skall inte möta en kontrollant, jag skall slippa böter på 1200kr. Jag känner på mig att detta blir en bättre dag en igår! Solen är uppe redan!

"Ärlighet kan vara jävligt osexigt"

För killar är idioter (varning för långt inlägg, jasmin)
Jaa killar liksom.
Halkade in på ett forum för ett tag sen när jag googlade något och sparade några inlägg, för att dom var så kul.
Det handlar om "hur man gör slut". Inläggen är självklart skrivna killar, vad annars?
Sjukt underhållande i vilket fall, man kan alltså haft det värre som flickvän till de här snubbarna.







Men.. ?

Jag vill ju också bära och skratta med Cimon ...:( Jävla tyrabella. Iaf Bella, benen skiter jag ju egentligen i. Eller inte det tredje kanske, if you know what I mean hö hö hö *grov göteborska samtidigt som jag slänger prillan på bordet*




bilder lånade från http://blondinbella.se

Första gången jag nog är riktigt svartis på blondinbella.
Hmm.. undra.. undra om man ska åka till Stockholm på fredag och försöka våldgästa sig in på Cimons 20- års fest på ambassadeur...? hmmm...

Jag vet inte hur man gör

Jag vet inte riktigt hur man beter sig i snygga killars närvaro när man är singel. Innan har jag ju liksom kunnat kolla åt ett annat håll, vart sur och bara yttrat tre ord: Jag har pojkvän. Men på sista tiden har det blivit många goda skratt åt mina tabbar vill jag lova er.

Alldeles nyss tillexempel, jag och en riktig snygging (förmodligen bor han inte här utan är bara besökare, HOPPAS jag) och väntar på hissen. Han går in i hissen och jag står av någon anledning kvar som förstenad. Han tittar väldigt frågande på mig. Och jag säger "skall du upp eller?". Han bara tittar tillbaka och hans ansiktsuttryck säger typ: "Hallå din dumma brud, kom igen och gå in i hissen. Vi är längst ner". I samma sekund inser jag att det inte finns något annat val än att åka upp, vi är på bottenvåningen. Och rolig som jag är så börjar jag fnissa HYSTERISKT i hissen. Han går av på fyran, säger ingenting fortfarande, utan tycker nog mest att jag är en idiot. Hissdörrarna stängs och jag börjar asgarva åt mig själv. Tio sekunder senare öppnas hissdörrarna, och då inser jag att jag inte tryckt på nian. Ne, jag är kvar på fyran. Och där står samma kille, med en till kille. Och tittar på mig som står och skrattar.

Snabbt som fan tryckte jag på nian åkte upp till min våning och kommer förmodligen aldrig gå utanför denna lägenheten igen. De lär ju tro att jag är en dåre.

Mitt nya mission



Mitt nya mission skall bli att införa sånna här tvålmojänger på alla göteborgs offentliga toaletter.
jag hade skrattat varje gång. och det kan behövas lite mer skratt här i stan.


Jasmin Comejob<3

Jasmin min goda vän, det fanns egentligen inget val för hon är den enda normala (förutom jag) människan i klassen, är en söt vän.

Idag gjorde hon en facebook- grupp om vår blogg. Och vi har inte ens bett henne? Hon är ju grym!
Att du var så användbar min Darin-look-a-like vän! Sneela gende! *
Imorgon kanske du får en neege.. wienerbröt.. i cafét. Men bara en isåfall för det är snart beach-10, och då måste vi ju lösa? Eeehm jaa?




*gende betyder hora på persiska har Jasmin lärt mig. Det och gooz (prutt) är det nog enda jag kan.
Och ja, Hamas med.


OCH TACK SANNE FÖR FÖRRA INLÄGGET, NU INSÅG JAG VILKA FETA BEN JAG HAR. TACKAR!
Lämna tillbaka byxorna förresten. Pirat är inte coolt igen. Än.


Bara så att angela kan se



Förlåt, men byxorna är INTE lika långa som på bilden. Och jag skall ändå vara den korta modellen av kvinnan.
jävlaskithmshoponline.


Förlåt Sanne från Astma kid


Såg att Sanne skrivit om att otrogna killar har lägre iq. För att förhöja mig så tänkte jag visa er denna artikeln. Kom nämligen och tänka på den när jag såg den andra. Nu när jag sitter trygg bakom datorn också. För alla röker ju, right? I'm awesome. / Astma-kid


http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6676832.ab


my guuurl



så här ser min snygging ut när hon får en idé. Igår fick hon en idé om att vi skall ta tag i livet. Enligt henne tar man tag i livet genom att; använda ny tandkräm som bleker tänderna, träna, äta sallad, sola solarium och färga ögonfransarna. Så nu skall jag testa detta, att ta tag i livet. Revolution!


så typiskt pojkar

Det här kan vara något av det sjukaste, roligaste mest bisarra jag läst på länge. En 28årig kille som på sin blogg berättar hur han sagt till en vad han kallar kärring att hon kunde få låna lite av hans tvättid om han fick knulla lite. Och hon gör det. Där i tvättstugan byter hon ut ett bakifrånknull som en tvättid liksom. Jag får en sjuk bild i huvudet vill jag lova. Men det slutar ju inte där. Mitt i akten öppnas tvättstuge dörren och där står vaktmästarn som bryter ut i skratt. Hade det vart jag så hade jag bannemej flyttat. Men de sista han skriver är att han vill göra det igen, så attans typiskt killar.

In your face

Nu har vi bevis brudar. Otrogna män har lägre Iq. Artikeln är självklart från Wendela på aftonbladet som vanligt. Så jävla härligt. Korkade, otrogna pojkar är ingenting jag vill ha. Smarta, trogna män är det nya. Som kan lindra min migrän såklart. Jag skall söka med ljus och lykta.


Världen är för rolig biland



Fortsätt läsa artikeln här

Observera att hon finner det hela olidligt och att hennes make Brian är extatisk. Ingen sympati där inte!
Haha tragikomik!

Jaha



Jaha, Sanne nu vet vi varför inte killarna har sprungit efter oss. Vi måste slänga vårat röda läppstift, våra nätstrumpbyxor och banga raka våra initialer på bävern.

Fast vi får se angående den sista, jag menar, ofta killen drar när man redan dratt av sig trosorna?
Öööhh ne initialerna remains.

 


Paint skills



Jag har i princip spenderat hela månadskassan redan, men kunde inte låta bli dessa. Vår och sommar shopping för att påminna mig själv om att slasket faktiskt har ett slut. Jag protesterar, som Sanne sa häromdan.

Knappt 300 kronor för ovanstående, kap tycker ju jag! Och skorna är inte sådär vågiga, det är bara mina coola effekter i paint liksom. Inte riktigt min stil egentligen men kul att bryta sitt mönster! Om det är fail så gör det inte mycket, 134 kronor är ju typ en Big Mac c/o.

Just ja, nu var det engelska talet tills imorgon. Godnatt!

/ Angela- alltid ute i sista sekund.

Patetiskt eller finurligt?

Jag har lite fastnat i Wendela på Aftonbladet. Jag är inne där och läser varje dag. Idag kom jag vidare, till en i och för sig rätt gammal, artikel. Den handlar om Claes, 25 år, fått ideén om att hyra ut sig själv på alla hjärtans dag. Så kvinnor kunde alltså hyra honom, köpa en date med honom på Alla hjärtans dag. Hur det gick förefaller inte i någon ny artikel, men jag hoppas att det gick dåligt.

399 kr (exklusive moms är han noga att påpeka) i timmen kostar pojken. Mer/mindre tyckte han sig inte vara värd. "Jag drar gränsen vid en dans. Men vi kan gå på bio, eller käka tillsammans eller sådant man gör på Alla hjärtans dag" säger han i artikeln. Min fråga är, kan man vara så desperat att man hyr en helt främmande kille för att gå på bio/äta middag? Jag hoppas jag slipper se mig själv i den situationen.

Jag har krigat

I helgen har jag krigat. Det har vart en riktig sån där toppen helg. I fredags blev det en väldigt kort utgång som avslutades med en promenad hem med tokiga upptåg på vägen. I lördags spelade vi beachvolleyboll, som förövrigt gett mig jätte snygga blåmärken på underarmarna, och sedan blev det utgång. Som alla vet är det mycket svårt att komma överens om ett gemensamt ställe att gå till, men efter många öl och men på linné kök o bar blev det BLVD av alla ställen.

Mycket dans, några fall, ännu mer skratt och mycket span på en av stans nu snyggaste bartender senare blev det fylle mat och sedan hemgång. Och igår var jag uppe tidigt och diskade, städade för att sedan träna core. Jag är stolt över mig själv. Jag hade en trevlig helg, och jag kommer ihåg varenda minut. Vuxenpoäng.

RSS 2.0