Flashback

jag återkommer ständigt till Flashback, jag vet. Men det är så sjukt kul ibland. Igår sökte vi efter typ lekar/spel som man kan köra när man för festar. Vi googlade supar spel. Flashback kommer först (såklart!).

Kille nr 1 skriver: "Nagon som har tips pa bra suparspel/spritspel, garna dar man helst inte behover nagra tillbehor alls, mojligtvis en kortlek i nodfall. Skriv alla ni kanner till :)"

Tråden har två svar (frågan är skriven 2004 och den har TVÅ svar!"

Kille nr 2: "Drick så mycket ni kan, den som deckar först får balle."

Kille nr 3: "Spelas lättast med en tjej som inte tål så mycket alkohol."


På flashback kommer det alltid att handla om sex/tjejer i slutändan. Alltid är det någon som slänger in, tänk om man tog dit en brud, det fungerar bra attge det till en tjej, om man gör så så kommer tjejer lätt vilja ha dig. Kan killar inte diskutera utan att nämna tjejer? Är det verkligen så att killar tänker lika mycket med sitt kön som sin hjärna? I så fall vinner vi igen, Big time. Killar är dumma. Go guuuurls!

en tanke bara



vet inte om det är någon idé att skriva vad vi har gjort. jag tror ni alla vet vad vi gör. vi hoppar stan och har allt för kul för att sitta inne och skriva här. det är svårt att göra revolution på sommarn. de flesta killarna är allmänt glada, trevliga och nöjda för att tjejerna har mindre kläder på sig än vanligt. härom dagen pratade jag med en kille om att jag och angela inte vet vilka "alla" är i stan, om att vi inte känner rätt folk för att bara steka in på ställen o sådär. Han svarade med att "ni kanske inte vet vilka alla är, men alla vet vilka ni är". Plötsligt blev allting lite jobbigt på något sätt. Vet de vilka vi är för att vi gör bort oss? För att vi är roliga? För att vi är ute för mycket?
Det kan ju vara både positivt och negativt. Jag ställer in mig på och håller fast vid att det är för att vi är roliga. För så är det. Vi är kul.


we no speak americano

 

i lördags var vi på stan och hoppade hela natten. började med roliga youtubeklipp hemma hos angela, forsatte dansandes i rockbaren på valand, shottade lite för många lakrisshots, sjöng och hoppade till "don't stop belivin", en kebabtallrik och en folköl senare promenerade vi hem för att steka en pizza. igår funderade vi över att aldrig göra om det. jag vet att vi kommer göra det igen. vi är tokigt roliga.


i could really use a wish right now..

trött, regn, påväg att bli sjuk, alldeles för fluffigt hår. jag gillar inte denna dagen. än i alla fall. jobb ikväll med, känns som att jag jobbar ihjäl mig. men på söndag är jag ledig. första gången på 13 dar. skönt.

tiden i min lägenhet börjar närma sig mot sitt slut också. i augusti måste jag flytta. idag bestämde jag mig för att det skall vara fint och städat här nu. det är lite synd om den, jag måste ta hand om den sista tiden vi har tillsamans. sen får jag se vart det bär av. förhoppningsvis hittar vi en lägenhet, så jag och Angela kan tossa runt tillsamans hela tiden. vi var ute i onsdags och snurrade också. känns som att vi var överallt och ingenstans, men fan va kul vi hade. hoppas på samma upptåg på lördag!


Jag blir mörkrädd

Snart går jag inte ut mer. Att veta om man går ut och blir brutalt misshandlad och våldtagen får gärningsmannen knappt straff medan jag, som är oskyldig, är straffad och ärrad för livet. Vad är det för fel på Sverige?

Han är ett psykfall, vem knivhögger någon i ögonlocken och underlivet?? Han överklagar 12 år. Han ska ha MINST 12 år och sedan tvångsintag på psyk. Stackars tjej!


läs mer här


Jävla psykmän


Hjärt- och lungräddning, för att ni killar ska förstå.


Super Sexy CPR from Super Sexy CPR on Vimeo.

Inte sant?
Klart ni ska få denna goa särbehandlingen, så kanske ni kan rädda liv om ni inte kunde det innan. (om ni inte bara glodde på pattarna, men det skulle ni väl.. nee inte skulle ni... aldrig va?)


RSS 2.0